Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A nagy kommunikátor
  2008-03-03 19:35:58, hétfő
 
  Kedves Olvasó!

A nagy kommunikátor szigorúan saját tábor előtt már többször elmondta, hogy március 09-e után 10. jön. Meg azt is, hogy a jövő nem az igennel kezdődik, hanem ,,j" betűvel. Óriási felismerés. Igaz, hogy Judás is. Gy. F. olyan lesz a baloldalnak, mint Lenin, ki csak a népének él. De már csak a buszos törzsközönségének, március 1-én a a Millenáris Park Teátrum E épületében kápráztatta el a ,,bérletes" szavazóit. Ugyanakkor a közvélemény-kutatások mást mutatnak.

Március 10.

http://hirklub.hu/?cat=story&id=5814

Üdvözlettel, hirklub.hu Szerkesztőség




Március 10.

A nagy kommunikátor szigorúan saját tábor előtt már többször elmondta, hogy március 09-e után 10. jön. Meg azt is, hogy a jövő nem az igennel kezdődik, hanem ,,j" betűvel. Óriási felismerés. Igaz, hogy Judás is. Gy. F. olyan lesz a baloldalnak, mint Lenin, ki csak a népének él. De már csak a buszos törzsközönségének, március 1-én a a Millenáris Park Teátrum E épületében kápráztatta el a ,,bérletes" szavazóit. Ugyanakkor a közvélemény-kutatások mást mutatnak.
hirdetés




Gyurcsány Ferenc megítélése nem változott az elmúlt két hónapban: a lakosság kétharmada (67 százalék) nem bízik meg a miniszterelnökben, és mindössze 4 százalék mondta, hogy hisz neki. A Gallup adatai alapján a referendum érvényes lesz, és mindhárom kérdésben az igenek döntő győzelmét hozza majd, még a szocialista szimpatizánsok között is 50 százalékos arányban vannak a potenciális ,,igen"-nel voksolók. A lakosság fele az igenek győzelme esetében a kormányfő lemondását várná el! Ám a legtöbben nem hisznek benne, hogy meg is teszi.


Akkor ki is az, aki mániákusan ragaszkodik a hatalomhoz? Egy mikró államférfi. Még debreczenis léptékkel mérve is. Az államférfi felélte bizalmi tőkéjét. Nem szeretett, de még csak nem is tisztelt személy az országban. A párjában és a pártelnökségben sem. A frakciót rendszeresen úgy kezeli, mint szavazógépet. A bátrabbak már lázadoznak.

Március 10-én gyakorlatilag megkezdődik a felkészülés a 2010-es országgyűlési választásokra. Mindenki, még az MSZP is győztesnek fogja magát hirdetni. Valószínű, hogy az ,,IGENEK" aránya mind három kérdésben túlsúlyban lesz. Az MSZP ennek hatását bagatellizálni fogja. De a mélyben már visszafordíthatatlan folyamatok indultak meg. A párt nagy bajban van, ilyen problémákkal nem küzdött a rendszerváltás óta. A második Gyurcsány kormány megalakulásakor a miniszterelnök annyira biztos volt magában, hogy a megszorításokhoz a nevét adta. Gyurcsány csomag.

Az államférfi- akinek nem csak 300 Ft-os víziói voltak- nyilvánvalóan úgy képzelte, előbb végrehajtja az elkerülhetetlen intézkedéseket: Az az a megszorításokat. Majd várja az eredményeket. Aztán 2009 végén, 2010 elején osztogasson egy kicsit, és a szavazók azt mondhassák: nehéz volt, de megérte. Már most látható, hogy ezt nem fog sikerülni. Még az EU-tól messianisztikusan várt milliárdok sem segítenek. A miniszterelnök a túléléséért küzd.

Az SZDSZ- nagy valószínűséggel kimarad a 2010-es parlamentből- nagy slamasztikában van. Soha nem látott mélyponton a népszerűsége. Az általa szorgalmazott reformok adó, oktatás, egészségügy, Tb. átalakítását széleskörű társadalmi elégedetlenség kíséri. A főváros költségvetése összeomlóban, a koalíciós partner szocialistákkal is feszült a viszony. Az utolsó liberális végvár nagy bajban van. Március 10-én akik nem mentek el, illetve a nemmel szavazókat mind magáénak fogja tudni a liberális párt. Horn Gábor minden nyilatkozatában azt fogja kommunikálni, hogy lám eredményes volt a kampány.

Az MDF sokat vesztett azzal, hogy nem kampányolt. Sőt igyekezett kisebbíteni a népszavazás tekintélyét. Folytatódni fog a dávidi szürke politizálás. Annak sem látom esélyét, hogy az MSZP az SZDSZ-t az MDF-re cserélné. Valószínű, hogy az MDF vezetői is tudják, hogy ez egyenlő lenne azzal, hogy 2010-ben nem kerülnének be a parlamentbe.

Ha március 09-én elegen megyünk el és élünk a jogainkkal, és véleményünkkel kifejezhetjük a nem tetszésünket a jelenlegi hatalom politikájával szemben,akkor március 10-től már az nem folytatható,az ami a népszavazás előtt. Ez a demokrácia. Azt is biztosan állíthatjuk, hogy a miniszterelnök nem fog lemondani. Gyakorlatilag március 10-én megkezdődik egy igen hosszú és durva kampány. A következő országgyűlési választásokig.

Az MSZP-SZDSZ-koalíciót a végsőkig egyben tartja a hatalom közös és mániákus akarása. Továbbra is sokat vitáznak, és üzengetnek egymásnak majd a médiákon keresztül. A törpe pártnak folyamatosan fel kell mutatnia a maga függetlenségét, és határozott politikáját. Határozottan hirdetni fogják, hogy egyedül csak ők tudják az üdvözítő utat.

A hogyan már ismerős. A jobboldal állandó pocskondiázása. Az Orbán fóbia, illetve az Orbánnal való riogatás. Az antiszemitizmus, a fasizmus állandó veszélyének emlegetésével. Aztán majd megint kommunikáció. Eddig a miniszterelnököt rettenthetetlen reformerként, egy valóságos második Széchenyiként ábrázolták. Most nehéz lesz egy kádári Róbert bácsira átalakítani,aki részvényeket osztogat. Őszinte részvényem a kommunikációs stábnak. Gyakorlatilag a részvényesdi meghirdetése a beismerése a reformok bukásának.

A Fidesz vezette jobboldalnak hiteles politikát kell folytatnia. Meg kell tisztulnia az alkalmatlanoktól, a szerencse lovagoktól. Két-három fontos programot már most ki kell dolgozni a civil szervezetek (nagycsaládosok) bevonásával. Nyugodt, higgadt politikát kell folytatni,nem felvenni a baloldal által odadobott kesztyűt.

Végül és nem utolsó sorban emlékezni kell minden józan gondolkodású magyar állampolgárnak pártállástól függetlenül. Mibe került személy szerint a 2002-es, és a 2006-os kíméletlen riogatás a Fidesz visszatérésétől?? Mennyibe került ez személy szerint minden egyes polgárnak, és az országnak? A nagy megszorítások, és adóemelések után a reáljövedelmek 2009 végére kisebbek lesznek, mint 2006 elején. Valamint még akkor sem lesz 2-3%-nál nagyobb gazdasági növekedés. Persze ez is csak akkor, ha világgazdaság is úgy akarja. Sajnos a Fidesz 2006-os választási szlogenje is igaz lett: ,,rosszabbul élünk, mint négy éve!"

Március 09-én emlékezzünk közösen.


Lőrincz Miklós


2008. március 02. 16:36

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: miniszterelnököt, megszorításokhoz, alkalmatlanoktól, nyilatkozatában, szocialistákkal, rettenthetetlen, pártelnökségben, visszatérésétől, antiszemitizmus, valószínűséggel, megszorításokat, megalakulásakor, elkerülhetetlen, állampolgárnak, miniszterelnök, reáljövedelmek, rendszerváltás, véleményünkkel, szimpatizánsok, nagycsaládosok, intézkedéseket, elégedetlenség, bagatellizálni, slamasztikában, függetlenségét, pocskondiázása, gyakorlatilag, megszorítások, világgazdaság, emlegetésével, választásokig, országgyűlési, szerkesztőség, költségvetése, széchenyiként, kommunikációs, nagy kommunikátor, igennel kezdődik, buszos törzsközönségének, lakosság kétharmada, referendum érvényes, igenek döntő, szocialista szimpatizánsok, potenciális „, lakosság fele, igenek győzelme, kormányfő lemondását, államférfi felélte, 2010-es országgyűlési, második Gyurcsány, miniszterelnök annyira, nevét adta, Kedves Olvasó, Millenáris Park Teátrum, Gyurcsány Ferenc, Horn Gábor, Lőrincz Miklós,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Föld napja április 22  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  S a dalok tanulsága  Vannak arcok  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Föld napja április 22  Emlék  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A fák lelke  A fák lelke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A könnyek összegyűjtése  A keserű igazság  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Fodor Ákos költő,  A lelki élet nem arról szól, ....  Szép estét  Föld napja április 22  Ahogy emelkedik a rezgés...  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Jó éjt  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa - Álom  Bizonyos kulturális szint nélk...  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  Életművészet  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Alakot vált...  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága  Rögtön puha Mézes Krémes  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Aki szeret, annak senki sem id...  Szép estét kedves látogatóimna...  A Mester kezének érintése  Paul David Tripp Április 26  Volt egy...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Az idő elsodorja létezésünk  Próbálkozni kell ahhoz,  Sokkal bölcsebb a természet,  Gábor Dénes gondolata  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk 
Bejegyzés Címkék
nagy kommunikátor, igennel kezdődik, buszos törzsközönségének, lakosság kétharmada, referendum érvényes, igenek döntő, szocialista szimpatizánsok, potenciális &#8222, lakosság fele, igenek győzelme, kormányfő lemondását, államférfi felélte, 2010-es országgyűlési, második Gyurcsány, miniszterelnök annyira, nevét adta, államférfi- akinek, elkerülhetetlen intézkedéseket, túléléséért küzd, 2010-es parlamentből-, általa szorgalmazott, főváros költségvetése, koalíciós partner, utolsó liberális, nemmel szavazókat, liberális párt, népszavazás tekintélyét, dávidi szürke, jelenlegi hatalom, népszavazás előtt, igen hosszú, következő országgyűlési, végsőkig egyben, hatalom közös, médiákon keresztül, törpe pártnak, maga függetlenségét, üdvözítő utat, jobboldal állandó, fasizmus állandó, miniszterelnököt rettenthetetlen, valóságos második, kádári Róbert, kommunikációs stábnak, reformok bukásának, szerencse lovagoktól, civil szervezetek, baloldal által, 2006-os kíméletlen, nagy megszorítások, reáljövedelmek 2009, miniszterelnököt, megszorításokhoz, alkalmatlanoktól, nyilatkozatában, szocialistákkal, rettenthetetlen, pártelnökségben, visszatérésétől, antiszemitizmus, valószínűséggel, megszorításokat, megalakulásakor, elkerülhetetlen, állampolgárnak, miniszterelnök, reáljövedelmek, rendszerváltás, véleményünkkel, szimpatizánsok, nagycsaládosok, intézkedéseket, elégedetlenség, bagatellizálni, slamasztikában, függetlenségét, pocskondiázása, gyakorlatilag, megszorítások, világgazdaság, emlegetésével, választásokig, országgyűlési, szerkesztőség, költségvetése, széchenyiként, kommunikációs, szorgalmazott, nyilvánvalóan, politikájával, választásokra, kifejezhetjük, gondolkodású, összeomlóban, reformerként, rendszeresen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4225
  • e Hét: 18455
  • e Hónap: 29566
  • e Év: 183062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.